Writingsuus » Specials » Groene theesoorten
Writingsuus: Informatie van A tot Z

Groene theesoorten

Groene theesoorten Groene thee is een heerlijke theesoort, die ook nog eens gezond is voor je. Er zijn een heleboel soorten thee. In deze special vind je de soorten die beginnen met de letters A tot G.

Groene thee

Groene thee is gezond en lekker. De diverse soorten groene thee kunnen voor een goed, ontspannen gevoel zorgen. Toch is het niet altijd even gemakkelijk de diverse theesoorten uit elkaar te halen. Daarom kun je in deze special vrijwel alle groene theesoorten vinden die beginnen met de letters A tot en met G.

Thee laten trekken

Voor de theeblaadjes kun je het beste een theezeef gebruiken. Een thee-ei wordt veel gebruikt, maar hierin hebben de theeblaadjes maar weinig ruimte om goed te openen. Hoe groter de theezeef, hoe beter, aangezien de blaadjes echt de ruimte nodig hebben.

Bij de meeste groene thee is het onverstandig om met kokend water te werken. Laat het water daarom altijd even afkoelen voordat je het bij de theeblaadjes giet.

Artikelen

Na het lezen van de artikelen in deze special kun je jezelf een echte theekenner noemen. Je weet precies hoe je de soorten thee het beste kunt bereiden en waar de thee vandaan komt. Lees de artikelen gerust met een lekker kopje groene thee.

Afvallen met groene thee

Er wordt vaak gezegd dat je kunt afvallen met groene thee. Het zou een positieve werking op je stofwisseling hebben. Klopt deze bewering eigenlijk wel? Wat zijn de positieve eigenschappen van groene t…
Groene thee, groene theesoorten

Groene thee, groene theesoorten

Er zijn veel verschillende soorten thee. Wat zijn eigenlijk de kenmerken van deze soorten thee? En hoe moet je de thee bereiden? Het is goed om te weten wat de eigenschappen zijn van bepaalde theesoor…
Gepubliceerd door Writingsuus op 08-11-2008, laatst gewijzigd op 28-05-2015. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
Schrijf mee!